NH VGM houdt vastgoed in beweging!
 

''NH VGM houdt vastgoed in beweging’' 


DIT ZIJN WIJ 

NH Vastgoedmanagement is een totaal beheerder voor vastgoedeigenaren en Vereniging van EigenarenWij zijn onafhankelijk van corporaties, makelaars of andere leveranciers en kunnen u dus altijd voorzien van deskundig advies en staan altijd voor úw belang. Doordat we kleinschalig zijn opgezet zijn de lijnen kort en staan wij dicht bij u en uw complex. Onze dienstverlening kunt u zo uitgebreid als nodig inzetten. Heeft u behoefte aan ondersteuning op één vlak of een eenmalig advies dan behoort dit natuurlijk altijd tot de mogelijkheid. Wij staan voozorgeloos vastgoed- en VvE beheer zodat u zich kan bezighouden met uw corebusiness. 


ONS DOEL 

Een bijdrage leveren aan gebouwen waar mensen graag wonen en verblijven. Om aan dit doel te voldoen werken wij dagelijks onder het motto ‘'NH VGM houdt vastgoed in beweging’'Hiermee doelen wij op het in goede conditie ''bewegen is gezond'' houden van complexen door tijdig in te springen op de veranderlijke behoefte van de markt, wet- en regelgeving en gebouwde omgeving. Daarnaast is een financieel en onderhoud technisch gezond complex aantrekkelijk voor potentiële eigenaren wat een waarde verhogende uitwerking heeft op uw eigen vermogen. 


WAAR WE VOOR STAAN

Transparant
Wij werken voor uw belangen en informeren u doorlopend inzake uw eigendom. Via het web-portaal zorgen wij dat u altijd en overal volledig op de hoogte bent. 

Klantgericht 
Wij verplaatsen ons in de klant, luisteren naar de wensen en verwachtingen en vertalen dit naar dienstverlening op maat.

Samenwerken 
Wij werken met u samen zodat u die dienstverlening ontvangt die bij u past. We nemen onze verantwoordelijkheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Afspraak is bij ons afspraak. 

Laagdrempelig 
Of het nu gaat om één enkele woning of om een uitgebreide (VvE) portefeuille, wij geven hier een professionele invulling aan.  


Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende kennismaking neem dan gerust hier contact met ons op. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info